tirsdag den 26. maj 2015

Pinse camping på Hasmark strand camping

Så kom vi af sted på pinsecamping, og som tidligere annonceret, så blev det Hasmark strandcamping. Det var en super god tur, og vi var velsignet med godt vejr. Vi tog af sted lørdag morgen, og startede med lige at få købt ind til turen. Derefter købte vi også lidt friske rundstykker, så vi kunne holde ind undervejs og nyde en god morgenmad i campingvognen. Derefter kørte vi resten af vejen, og mødtes med vores venner på Hasmark strand camping. Disse var taget af sted allerede dagen før, så de var godt etableret på pladsen da vi kom frem.



Vi fik hurtigt installeret os på pladsen, og selvfølgelig havde jeg glemt noget derhjemme. Vi manglede en omformer så vores strømkabel passede i stikket på campingpladsen. Af sted op i receptionen for at låne sådan en. Jeg har tidligere glemt denne og har før lånt en på camping pladsen. Det er her man mærker forskellen på store kommercielle pladser, og de lidt mindre pladser. På Hasmark fik jeg nemlig lov at betale 20 kroner pr. døgn for at låne denne, hvor jeg på Sandersvig strand camping fik lov til at låne en gratis. Sådan er det nok bare på de større strand camping pladser, der ved de godt hvordan de skal tjene pengene. Nå men pyt med det. Vi fik strøm på vognen og så var vi klar. Vi besluttede at vi for første gang ville prøve vores sider til sol sejlet på vognen. Det var egentlig helt fint. Der var ikke så meget plads, men pyt med det, vi brugte alligevel det meste af tiden i vores venners fortelt som var rigtig hyggeligt.


Lørdag aften gik vi en tur rundt på pladsen for at se det hele lidt an. I samme weekend var der trike træf, så der var rigeligt at se på. Samtidig kunne børnene få en tur på en trike, og det var en stor succes, så vi hyggede os rigtig på pladsen. Søndag gik vi en tur til stranden og fik en is sammen med børnene. Vi nåede også at besøge badelandet, og børnene fik lov til at lave deres egen slikke pind. Så alt i alt har vi rigtig hygget os på turen.



Vores vurdering af Hasmark strand camping pladsen er overvejende ok. Legepladserne var fine, og der var pænt og rent overalt. Toilet faciliteterne og køkkenet var helt i orden. Der var masser af aktiviteter til børnene, blandt andet et tog som kørte rundt på pladsen. Togturen var gratis, hvilket var meget fornemt. Desuden var der arrangeret ting som for eksempel at børnene kunne lave deres egen slikkepind. Så pladsen kan varmt anbefales til andre campister som skulle have lyst til at komme på strand camping. Det eneste jeg syntes var lidt irriterende var at man skulle betale for ting som jeg har oplevet var gratis på andre pladser. Eksempelvis skulle man bruge sit kort i køkkenet når der skulle bruges varmt vand til opvasken. De første par træk var gratis. Men kortet skulle frem så det kunne registreres, hvilket betød man lige skulle huske kortet også når man skulle i køkkenet. Jeg ved godt at sådan er det på de store pladser. Der er fokus på at folk ikke overforbruger ressourcer, og et eller andet sted er det helt ok. Jeg syntes bare det er lidt mere hyggeligt når det hele ikke er så kommercielt.




Til gengæld var det super fedt at de gav luft for hvornår man skulle være ude af pladsen. Vi fik besked på, at hvis bare vi havde afregnet inden klokken 12.00 så måtte vi i princippet godt tage det stille og rolig med at få pakket sammen. Og vi fik lov til at besøge vandlandet en gang mere mandag efter klokken 12.00 inden vi tog hjem. Det syntes jeg er god stil. Jeg ved selvfølgelig godt at det ikke kan lade sig gøre i højsæson når der står nogen nye klar til at overtage pladsen. Men jeg syntes det er god service at give når der nu alligevel ikke kommer nogen lige efter os. Vi har oplevet andre campingpladser som stod hårdt fast på hjemrejse tidspunktet, og det er noget trælst at have travlt på hjem rejse dagen. Så stor bonus til dem for den service.







Så alt i alt kan vi sagtens anbefale Hasmark strand camping. God stil og god service. Venlig personale, og masser af ting at lave for børnene. Vi kommer der helt sikkert igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar