mandag den 30. marts 2015

Når vi tager på camping

Der kan sikkert skrives tykke bøger om forskellige typer campister. Når man går rundt på campingpladserne og kigger, så kan man nemt blive inspireret til alle mulige måder man kan indrette sig på. Især hvis man kigger på fastlæggerne, så findes der ingen grænser for moderne bekvemligheder som bliver indført på pladsen.

Det er dog langt fra sådan vi tager på camping i vores familie. Vi har helt bevidst købt vores vogn efter at vi ikke vil slæbe alt muligt med. Vi har vores vogn, og ikke mere end det. Vi stiller meget sjældent fortelt op. Vi har et solsegl vi ruller ud engang imellem, men det er alt. Det skal nemlig være nemt og hurtigt når vi sætter op, og det må ikke tage mere end 15 minutter at pakke sammen efter en weekend.


Vores campingvogn er også indrettet i ren dovenskab stil. Vi har køjer til børnene i den ene ende, og en god fast seng til mor og far i den anden. I midsten har vi en fast spise gruppe med god plads til os alle 4, så vi behøver ikke at rede om når vi sal spise eller sove. Man kan med andre ord sige at vi ikke vil røre en finger på camping. Hvis vi er rigtig dovne, og det sker, så kobler vi ikke af bilen, og vi sætter ikke støtte fødderne ned, så dovne kan vi nemlig være hvis det passer os.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar