mandag den 30. marts 2015

Vinter camping – We love it

Ind imellem sker det at vi bare ikke kan vente indtil sommeren kommer. Vi må bare afsted med vognen. Foråret er knapt begyndt inden det trækker i os som trækfugle. Derfor er det også et par gange endt med at vi kommer afsted i snevejr. Men det gør ikke spor. Tvært imod kan det være en stor fornøjelse. Vi har ind imellem haft børnenes kælk med, og så har vi fundet et passende sted at kælke med børnene, det er der nemlig super god tid til når vi er på camping.

Det bedste af det hele er næsten når vi kommer tilbage til vognen trætte og våde. Vi har selvfølgelig sat godt med varme på, så mens tøjet bliver hængt til tørre i campingvognen, så kravler familien ned under dynen, og vi varmer lidt cacao som bliver indtaget med dynen over os. Så ligger vi og hygger hele familien under dynen, mens vi snakker om hvad vi har oplevet. Det er ren familie idyl, og camping hygge af den allerbedste slags.

På billedet ses vores vogn placeret ved siden af svigermors vogn. Hun havde den desværre kun en kort periode, men det var nu hyggeligt når hun var med på camping.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar